Mitt namn är Martin Carlsson. Jag jobbar som lärare i matematik, webbutveckling och CAD på gymnasiet. Under åren har jag framförallt jobbat mycket med elever på teknikprogrammet och utvecklingen av detta. Ursprungligen kommer jag ifrån Mora och redan där började mitt intresse för datorer och teknik. När jag skulle välja gymnasieprogram föll det sig naturligt att läsa teknikprogrammet. Efter ett uppehåll för militärtjänstgöring som lastbilschauför så bestämde jag mig för att utbilda mig till lärare i matematik och webbutveckling vid Uppsala universitet. När det kom till att få arbete efter examen fanns det gott om tjänster i Stockholm. Så hela mitt yrkesliv som lärare har jag jobbat i Stockholm och Norrort. Nuförtiden så bor jag i Västerort och har två små döttrar, sambo och katt.
Friluftsliv i olika former är något som blivit viktigare med åren. Snowboardåkning någon gång per år är något jag försöker prioritera och jag försöker få med barnen till fjällen så att de får erfarenhet av skidor. Några aktiviteter som jag är mer nybörjare på är vandring, kajak, långfärdsskridskor och downhillcykling. Aktiviteter som jag dock hoppas få mer tid för framöver.
Ett av mina stora fritidsintressen är spel i olika former. Här är jag intresserad av allt mellan himmel och jord, från LAN partyn i de yngre åldrarna till figurmålande. Så allt möjligt mellan tv- och datorspel till bräd- och figurspel finns definitivt på radarn. En hobby som det dock blir allt svårare och svårare att hitta tid till med åren.